Ας επικοινωνήσουμε!

Ανακοινώσεις σχετικές με τις δράσεις της κοινότητας, αλλά και γενικότερα, σχετικές με ζητήματα άμεσου και έμμεσου ενδιαφέροντος.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
alumni_phpbb_admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: Δευ Φεβ 05, 2024 7:07 pm

Ας επικοινωνήσουμε!

Δημοσίευση από alumni_phpbb_admin »

Το Δίκτυο Αποφοίτων περνάει στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης του και μετουσιώνεται σε έναν ζωντανό οργανισμό αλληλεπίδρασης, όπως το ζητήσατε μέσα από τα μηνύματά σας. Έτσι, λοιπόν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυση του, το Δίκτυο αλλάζει μορφή και οργανώνεται γύρω από ένα φόρουμ συζητήσεων, ανταλλαγής ιδεών, επικοινωνίας, ανακοινώσεων και εύρεσης επαγγελματικών ευκαιριών.

Σας καλούμε να γίνετε μέλη στο φόρουμ συζητήσεων του Δικτύου. Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να δείτε και να δημιουργήσετε αναρτήσεις, σε όλες τις ομάδες συζητήσεων. Σημειώνουμε ότι ως επισκέπτες έχετε πρόσβαση μόνο σε ορισμένες ομάδες συζητήσεων και μόνο για ανάγνωση. Κάθε ομάδα έχει μία συγκεκριμένη θεματική, παρόλα αυτά υπάρχει και η δυνατότητα για ελεύθερη συζήτηση.

Εκτός από τους απόφοιτους του Τμήματος, θα είναι μεγάλη μας χαρά να γίνουν μέλη και όλοι όσοι, χωρίς να είναι αναγκαστικά απόφοιτοι, είχαν ή έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με το Τμήμα, όπως για παράδειγμα διδάσκοντες και μέλη Γραμματείας.

Η εγγραφή σας στο φόρουμ συνεπάγεται αυτόματα την εγγραφή και στο Δίκτυο Αποφοίτων.

Λόγω τεχνικών περιορισμών, όσοι έχετε ήδη κάνει εγγραφή στην προηγούμενη μορφή του Δικτύου, θα πρέπει να κάνετε εκ νέου εγγραφή στο φόρουμ. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίσετε ή για οποιαδήποτε ερώτηση / διευκρίνηση, μη διστάσετε να στείλετε email στη διεύθυνση kmavridi@uoi.gr . Είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστεί.

Σας καλωσορίζουμε στο επόμενο βήμα του Δικτύου Αποφοίτων του Τμήματος Μαθηματικών!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!
Κυριάκος Γ. Μαυρίδης
Λέκτορας
Τμήμα Μαθηματικών
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τ.Θ. 1186
451 10 Ιωάννινα
kmavridi@uoi.gr ; kyriakos.g.mavridis@gmail.com
https://myweb.uoi.gr/kmavridi
Απάντηση